Ingrediënten:
- Melk naar keuze (koe, amandel, kokos, ……ongeveer 150-200 milliliter
- 1,5 kopje hete en sterke espresso
- 2 eetlepels pompoenpuree (zelfgemaakt uiteraard!)
- 1-2 theelepels pumpkin spice
- 2-3 eetlepels vers geklopte biologische slagroom
Bereidingswijze:
Ik gebruik mijn koffiemachine met melkopschuimer en schuim de melk heet. Heb je die niet? Breng dan de melk tegen het kookpunt.
Meng de puree met de kruiden en verwarm dit even in de magnetron.
Geschuimde melk: roer voorzichtig de melkschuim met de puree.
Warme melk: roer de melk en puree door elkaar en pulseer kort in de blender voor een romige melk.
Giet het mengsel in een hoog glas en laat de espresso er rustig in lopen.
Dot slagroom erop, snufje pumkin spice er op en ENJOY!! 🎃🎃🎃