Bijgerechten Diner Lunch Recepten

Portobello Pizza

Lekker als lunch, bijgerecht of zomaar als tussendoortje. Simpel en snel klaar!

Ingrediënten voor 4 pizzaatjes;

  • Zakje fijne soepgroenten 
  • Blikje tomatenpuree of -saus (zonder suiker)
  • 4 portobello paddenstoelen 
  • Geraspte rauwmelkse kaas (boerenkaas is vaak rauwmelkse kaas)
  • Naar smaak Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. 

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Meng in een kom de tomatenpuree, groenten en kruiden. 

Leg de paddenstoelen op de bakplaat met de bovenkant naar beneden zodat je de sporen ziet en je ze gemakkelijk kunt vullen.

Schep in iedere portobello wat van het mengsel. 

Bestrooi met kaas. 

Als na 7 tot 12 minuten de kaas gesmolten is en de portobello warm is, zijn ze klaar (afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid vulling).

Simpel toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *