Ingrediënten voor 5 á 6 wraps:
- 6 eieren
- 200 gram verse spinazie
- kokosolie (om in te bakken)
Bereidingswijze:
Doe de eieren met de spinazie in de blender en mix tot de spinazie heel fijn is.
Smelt in een koekenpan een klontje kokosolie en schep met een bijvoorbeeld een soeplepel het ei-spinaziemengel.
e wraps scheuren wat makkelijker dan wraps met granen. Als de bovenkant droog is, draai je de wrap daarom voorzichtig om.
Bak de wrap nog heel even en laat ‘m van de pan op een bord glijden.
Herhaal totdat al het ei-spinaziemengsel op is.
Af laten koelen.
Je kunt de wraps met van alles beleggen. Ik vind het lekker om ‘m in ieder geval te besmeren met roomkaas. Vervolgens beleg ik de wrap met gerookte zalm, komkommer en spinazie. Rol de wrap voorzichtig op (want deze wrap scheurt iets sneller dan een ‘gewone’ wrap). Ook lekker met roomkaas, gerookte kip, avocado en sla of geitenkaas, tomaat en pijnboompitten.